П`ятниця, 03.05.2024, 23:16
Вітаю Вас Гість | RSS

НВК смт. Заболоття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 11 » 1 вересня - День Знань!
16:22
1 вересня - День Знань!

Перший вересня день – день розлучення з літом,

Що чудовий лишає нам світ.

Світ нових відкриттів, здивувань, сподівання,

Де веселкою лине життя через край...

Ми сьогодні йому посміхнемось востаннє –

Наше літо, на рік прощавай!

1 вересня - День знань - особливе свято, справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.  Цьогоріч двері школи відчинилися для 47 першокласників, які відправляються у Країну Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! А 28 учнів 11 класу готуються до нових випробувань у житті, з надією дивляться у майбутнє.

Щирі слова вітання лунали з вуст директора НВК Мороз Валентини Миколаївни. Вона побажала всім присутнім натхнення, здійснення всіх мрій та сподівань у новому навчальному році, всім серцем закликала учнів та всіх присутніх шанувати та любити свою країну і ніколи не забувати про своїх героїв. Наша гордість та слава Заболоттівської громади герой України Василь Тарасюк, 23-річний хлопець, уродженець селища Заболоття, випускник нашої школи, лейтенант Збройних сил України. Він  один вийшов на двобій з танком противника і отримав перемогу. За великі  заслуги перед Батьківщиною його нагороджено Золотою зіркою Героя України.

На святі був присутній  батько Василя -  Тарасюк Олександр Володимирович. Він виступив із вітальним словом до своїх співвітчизників та передав найщиріші побажання і слова вдячності від імені свого сина.

На урочистій лінійці прозвучав гімн України у виконанні Глущука Ярослава, учня 7-А класу.

Родзинкою свята були гості із Чарівної країни – казкові друзі: Буратіно, Попелюшка, Ромашка та Барвінок. Для наших найменших школярів вони справили неабияке враження, адже малята із цікавістю та захопленням слухали їх вітальні слова.

Музичне оформлення свята було доповнене супроводом оркестру із музичної школи смт Заболоття.

Зі своїм пастирським теплом та цінними настановами виступив священник церкви «Неупіваємая чаша» отець Роман.

У кінці святкової лінійки пролунав Перший дзвінок для наших маленьких першокласників. Після урочистостей присвячених Дню Знань, учні, вчителі та гості свята відвідали перший урок на тему: «Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну».

Дорогі друзі! Усім, хто в цей день прийшов до школи здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з учителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

Переглядів: 705 | Додав: Mehanikos | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz