Неділя, 28.04.2024, 11:02
Вітаю Вас Гість | RSS

НВК смт. Заболоття

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 28

Літературно-інтелектуальна гра «Найрозумніший» 

         У грі «Найрозумніший» взяли участь учні п’ятих класів. Діти з нетерпінням чекали цієї гри, готувалися наполегливо, ще раз перечитали усі вивчені твори, повторили теорію літератури, та все одно хвилювалися. Для перегляду гри, ведучою якої була вчитель зарубіжної літератури Аліна Головій,  до  актового залу школи запросили учнів четвертих класів, адже вони ще не знайомі з таким предметом як зарубіжна література. Дванадцять п’ятикласників боролися за звання найрозумнішого.

Щоб учасники могли зібратися з думками, після кожного раунду були музичні хвилинки. Ліричною піснею порадувала присутніх Софія Сулева, а гурт юних танцюристі ... Читати далі »

Переглядів: 590 | Додав: Mehanikos | Дата: 28.03.2016 | Коментарі (0)

ГОРДІСТЬ ЗАБОЛОТТІВСЬКОЇ ШКОЛИ

З нагородою, отриманою після участі у  ІV етапі ХVІ Міжнародного конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика, повернулася учениця 4-Б класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» смт Заболоття Вікторія Головій. У  м. Луцьку зібралися учні, які вибороли призові місця  на обласному етапі конкурсу. Дітей тепло вітав поет Василь Гей, заступник начальника обласного відділу освіти Людмила Плахотна та наш земляк – заболоттівчанин Іван Корсак, який вручив переможцям дипломи та цінні подарунки – книги.

         Вікторія Головій – відмінниця. Старанна та наполеглива учениця.  Коли ми запитали про її улюблений предмет, то почули таку відповідь: «Найбільше мені подобається урок української мови. Тут я поринаю у чарівний світ, у якому головни ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: Mehanikos | Дата: 28.03.2016 | Коментарі (0)

ЇЇ величність – жінка

У переддень 8 Березня учні 6-Б класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» смт Заболоття вітали своїх мам з чудовим святом весни, краси, любові  та добра. У актовому залі можна було побачити схвильованих мам та радісних бабусь, адже сьогодні день, коли вони можуть відпочити, забувши про всі клопоти та турботи.

         Ведучі порівняли це прекрасне свято з весною. Діти читали напам’ять вірші, а для того, щоб якось розвеселити гостей, показали чудову інсценізацію про те, як жінка безупину працює всі дні,а  коли наступає довгоочікуваний день – 8 березня – чоловік займається усіма домашніми справами: куховарить, прасує, прибирає, готує. Звичайно ж, під кінець дня тяжко втомлюється та розуміє, що повсякденна жіноча праця просто неоціненна! Інсценізаця з «Кайдашевої сім’ї» викликала посмішку на вустах наших дорогих матусь.

... Читати далі »
Переглядів: 368 | Додав: Mehanikos | Дата: 28.03.2016 | Коментарі (0)

Заболоттівська команда здобула перемогу

1 березня в смт Ратне відбулися фінальні змагання з баскетболу. За першість боролися 4 команди: Заболоття, Ратне, Кортеліси та Замшани. Спочатку наша команда грала з командою Кортеліс. В результаті цієї гри перемога за нами з рахунком 44:24.

У фіналі відбулася довгоочікувана боротьба між командами Заболоття-Ратне . В результаті цієї гри наша команда виборола першість з рахунком 47:36. Всі раділи перемозі, адже  вже другий рік поспіль кубок залишається у команди баскетболістів НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» смт Заболоття. Уболівальники дуже активно підтримували свою команду, заздалегідь намалювали плакати. Воно було того варте!

Також відбувся показовий матч з командою "Волиньбаскет", яка на чолі з тренером давала майстер-клас гравцям з інших команд. Збірна Заболоття-Ратне (п’ятеро кращих гравців турніру) грали з "Волиньбаскетом" 10 хвилин, перемога ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Mehanikos | Дата: 28.03.2016 | Коментарі (0)

Шануймо мову , якщо ми хочемо зватися народом!

У  шкільній бібліотеці НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» смт Заболоття відбувся виховний захід, організаторами якого були Леся Круглій, Валентина Глущук та Любов Головій. Учні 7-Б класу мали змогу почути цікаву історію походження мови, переглянути патріотичне відео про рідний край, полинути у світ, де головним є слово. «Інколи ми навіть не задумуємося над тим, що слово має велику силу. Воно будує, але воно й руйнує», - розповіли ведучі. Учні виразно читали вірші про мову. Гучно, з піднесеним настроєм прозвучав вірш у виконанні семикласника «Любіть Україну». Вірш-заклик спілкуватися рідною українською мовою долинув до кожного юного українця.

Хвилина мовчання пам’яті героїв Небесної Сотні та вірші про майдан нагадали, що ми – козацького роду, вільний та незалежний народ!

Шкільний бібліотекар Любов Головій закликала усіх учнів ходити до ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Mehanikos | Дата: 28.03.2016 | Коментарі (0)

В НВК відбувся тренінг на тему "Батьки і діти" з батьками учнів 4-го класу. 

 

Переглядів: 385 | Додав: Mehanikos | Дата: 28.03.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz